Op weg naar meer bewustwording
  Welkom bij Evo-Lution
We leven in een heel uitdagende tijd, waar intuïtie en buikgevoel de gps zijn van ons leven. Gelukkig zijn is meer dan blij of mooi zijn, het is flow in je leven, situaties aanpakken, voldoening ervaren en rust vinden. 

Soms hebben we tijdelijk een helpende hand nodig die ons terug naar "onze hoofdweg" leidt. Ik reik je graag nieuwe mogelijkheden aan om het leven op een holistische manier te bekijken. Hoe je opnieuw blijheid kan voelen en vooral met passie kan leven.

Het leven is een geschenk!

Aanbod

Ik wil je passie aanreiken, levensgeluk laten ervaren en dit door tips & tricks aan te bieden. Zo help ik je om doorheen de dagelijkse triggers te walsen, om opnieuw dankbaar te zijn en als “een rots in de branding” te staan.

Als kers op de taart, als “het verlangen” er nog is, help ik je graag aan ”je verpakking". Dan gaan we kijken hoe we jouw unieke zijn kunnen versterken zodat jij het leven kan leiden waar jij altijd van droomde. Als je straalt van binnenuit, lichtpunten ervaart in je leven, zien en voelen anderen dit en zo straal je aan de buitenkant. Voeg daar kennis van stijl, kleur en lichaamstaal bij en een prachtig, mooi en sterk charisma ontstaan.

Leren de dualiteit van het leven te ervaren en dankbaar zijn voor de resultaten die jij aantrekt, bewust en onbewust.

Gelukscoach & Loopbaangeluk

Loop je ergens tegenaan, mis je de passie in je leven? Wil je terug blijdschap en vreugde, balans en plezier? Maar ook balans & energie in je werk/privé via Loopbaangeluk?

Imago Stylist

Wordt een professionele Imagostylist om jezelf en anderen te doen stralen! Gebaseerd op meer dan 30 jaar ervaring.

School for a Happy Life

Geef je dag een boost. Deze blogs en filmpjes zijn er om jou te motiveren en inspireren. Veel lees- en luisterplezier!


Aim high, see big, judge widely
Jouw Gelukscoach

Wie is Ruth?

Twee jaar burn-out, time-out, een zoektocht, wakker worden, bewustwording of welke naam je het ook geeft, dit heeft ertoe geleid dat ik op een keerpunt in mijn leven kwam en een mooie verandering heb ervaren.

Als imago-consulente heb ik jarenlang advies kunnen geven en mensen laten stralen. Belangrijkste was voor mij hun goed gevoel en het sterken van hun zelfzekerheid.

Het werd het mij steeds duidelijker dat er diepere behoeften en vragen van binnenuit kwamen. En zo kwam het verlangen alsook de passie om anders te werk te gaan, om mensen op een andere manier te helpen. Met name: “from the inside to the outside”.

Geluks- Burn-Out-& Loopbaancoach Next Step/Vdab

Neem contact op

Boek een vrijblijvend gesprek in

Indien je voelt dat dit net is wat je zoekt, dan zie ik er naar uit je met hart en ziel te begeleiden. Via een gesprek, wandeling, raad en daad, vraag en antwoord, door het aanreiken van inzichten gaan we samen op zoek naar jouw eigenste weg, de weg die jou Happy maakt.

Opnieuw je intuïtie vertrouwen en je pad bewandelen en voluit voor het leven durven gaan is dan ook mijn motto! Dit doe ik met een enthousiaste en liefdevolle aanpak. Het ga je goed en weet dat alleen het beste goed genoeg is voor jou.

Wat zeggen onze cursisten

Voor mij waren de lessen kleur-&stijlconsulente een grote verrijking. Ze werden schitterend aangebracht. Met dank aan Ruth heb ik de stap durven zetten om mij zelfstandig te vestigen als kleur & stijl consulente. Bedankt, de opgenomen kennis komt zeer goed van pas!
Fabienne C.
De cursus kleur & stijl van Ruth hebben mij geïnspireerd en mijn leven veranderd. Ik winkel doelgericht en bespaar zo tijd en geld. Ik heb ook meer zelfvertrouwen gekregen. De juiste kledingstukken doen wonderen. Ik ontdekte dat een stijlvolle buitenkant je binnenkant versterkt.
Mareli P.
De online-cursus Kleur nam mij volledig mee in de wereld van kleur.
Heel overzichtelijk en duidelijk met oefeningen.
Een echter aanrader.
MARIA S.
Gemaakt met